DELESTAGEGE sistema vyno fermentacijai, nenaudojant mechaninio pramušimo
Klasikinis metodas plūdrios kepurės pramušimui be mechaninių įtaisų.
Mezgos dangos panardinimui, kad padidėtų misos ir žievelių kontaktas.
Sistema iš nerūdijančio plieno menčių, įtvirtintų cisternos talpos centre ir tarp jų, naudojamų nuimamų jungčių, kad naudojimo pabaigoje jas būtų galima visiškai nuimti.
Perpilant misą iš bako apačios į kitą talpyklą, kepurė patenka tarp menčių (Palitank), ten ji susmulkinama ir nuleidžiama iki pat apačios.
Po to sekančių perpumpavimu siurbliais odelės tolygiai apipurškiamos purkštuvu.
Tolesnis pakėlimas su perėjimu per mentes (Palitank) ir purškimas padeda maksimaliai išgauti spalvą ir kvapus nenaudojant kitų motorinių judančių dalių.
Sistema gali būti įdiegta esamose talpose, kurias galima lengvai pertvarkyti.
Sistemos, kurioje nėra judančių dalių, paprastumas ir paprastas montavimas bei nuėmmimas - papildomos galimybės vyno gamybos technologijoje.
Batontank-Batonnage AISI talpos nuosėdų panaudojimui vyno gamyboje. Naudojama periodiškam nuosėdų susidarymo proceso sustabdymui, tam panaudojant fermentacijos poveikį.
Conopallet kūgiško dugno nerūdijančio plieno talpos ant palečių vyno gamybai. Paletes su talpomis galima statyti keliais aukštais vieną ant kitos iki 5.
ENOPALET tipo sandėliavimo talpos. Saugi, skystų, birių ir miltelių pavidalo produktų saugojimo sistema, transportuojama su šakiniais krautuvais, padėklų vežimėliais
Innergas sistema dujų įterpimui raudonojo vyno gamyboje. Sistema, kuri inertines dujas (azotą arba anglies dioksidą) įleidžia į rezervuarą, užkertant kelią sąlyčiui su oru ir šalinant vyno oksidacijos problemą.