Universalios terminio produktų apdorojimo kameros AIR

Universalios terminio produktų apdorojimo kameros AIR

  • Unversalios terminio maisto pramonės produktų apdorojimo kameros su klimatizacija.
  • Tai automatinė įranga, skirta pramoniniam maisto produktų (mėsos ir pieno produktų, žuvies, paukštienos) terminiam apdorojimui, įskaitant:
    • Ant rūkymo vežimėlių patalpintų produktų paraudinimą, džiovinimą, rūkymą, virimą, brandinimą, atšaldymą.
  • Produktų terminio apdorojimo proceso srautą užtikrina valdymo sistema, leidžianti pasirinkti bet kurį reikiamą darbo režimų derinį, pagal perdirbimo technologiją ir klientų reikalavimus.
  • Proceso optimizavimas sumažina laiko ir svorio praradimą termiškai apdorojant gaminius.
  • Skirtingai nuo termodūminių kamerų, Air kamera turi valdomų brandinimo ir džiovinimo žemoje temperatūroje, šalto rūkymo galimybes, temperatūros ir drėgmės palaikymo funkcijas.
  • Šilumos kameros aprūpintos cirkuliaciniais ventiliatoriais vežimėlių skaičiui ir išmetimo ventiliatoriumi.
  • Tai užtikrina optimalų oro srautą, cirkuliuojančio oro srauto greitį ir kryptį visuose vežimėlio lygiuose teisingam temperatūros, drėgmės ir dūmų pasiskirstymui.
  • Termokameros standartiškai aprūpintos dažnio keitikliais, kad būtų galima sklandžiai reguliuoti cirkuliacinių ventiliatorių greitį.
  • Tai leidžia pasirinkti optimaliausią produkto apdorojimo proceso režimą ir padidinti jo maksimalų pelningumą.
  • Universali AIR kamera leidžia padidinti gamybos efektyvumą tuo, kad jas galima naudoti nepertraukiamai: darbo dienomis - kaip klasikines kameras, o savaitgaliais - gaminant pusiau sausas dešreles.
  • Standartinėje komplektacijoje yra sitema intensyviam gaminių aušinimui.
  • Valdymo sistema nurodo aušinimo proceso eigą priklausomai nuo pasirinktos programos.
  • Aušinimą reguliuoja aušinimo valanda arba temperatūra produkto šerdyje.
  • Termokamera gali naudoti kelis šildymo šaltinius:
    • Elektrinį;
    • Dujas.
Universalių termo kamerų techniniai duomenys
Kameros tipas/Ypatumai K01M K01S K01 K02 K03 K04 K04/2 K06 K06/2 K08/2
Vežimėlių sk 1 1 1 2 3 4 2+2 6 3+3 4+4
Vežimėlių matmenys, m 0,7x0,7x1,4 0,7x0,7x1,4 1x1x2 1x1x2 1x1x2 1x1x2 1x1x2 1x1x2 1x1x2 1x1x2
Plotis, mm 1400 2060 2060 2060 2160 2160 3780 3780 2160 3780
Ilgis, mm 1080 1320 1320 2380 3440 4500 2580 6620 3440 4500
Aukštis, mm 2100 2660 2920 2920 2920 2920 2920 2920 2920 2920
Intensyvaus aušinimo kamera - - KZ01 KZ02 KZ03 KZ04 KZ04/1 KZ06 KZ06/2 KZ08/2
Šalčio agentas     Amoniakas, freonas, glikolis Amoniakas, freonas, glikolis Amoniakas, freonas, glikolis Amoniakas, freonas, glikolis Amoniakas, freonas, glikolis Amoniakas, freonas, glikolis Amoniakas, freonas, glikolis Amoniakas, freonas, glikolis
Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg Našumas per 8 val. kg
Rūkymos kamerų našumas, kg 250-350 460-600 600-800 1200-1600 1800-2400 2400-3200 2400-3200 3600-4800 3600-4800 4800-8000
Virimo kamerų našumas, kg 300-500 500-800 600-100 1200-2000 1800-3000 2400-4000 2400-4000 3600-6000 3600-6000 4800-8000
Intensyvays atšaldymo kamerų našumas, kg - - 800-1500 1600-3000 2400-4500 3200-6000 3200-6000 4800-9000 4800-9000 6400-12000
Termodūminės kameros

Termodūminės kameros

Virimo ir kepimo kameros maisto pramonei

Virimo ir kepimo kameros maisto pramonei